Descarrilament a la línia 5 del Trambesòs
Un descarrilament a la línia 5 del Tram ha deixat sense servei el tram entre Besòs i Glòries
Barcelona

Matí de caos a les carreteres catalanes, Rodalies, el metro i el Tram

La pluja, accidents, un atropellament i un descarrilament han provocat el col·lapse

RedaccióActualitzat

Matí complicat pel que fa a mobilitat a Catalunya. Les fortes pluges que han caigut a Barcelona i la seva àrea metropolitana i un accident a l'A2 han provocat al llarg de tot el matí importants retencions de trànsit als accessos a la capital catalana, que en algunes vies han arribat als 10 quilòmetres.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, a les cues de vehicles que acostuma a haver-hi els dies de pluja s'han sumat les causades per un accident entre un camió i una furgoneta a l'autovia A2. El sinistre ha causat retencions de fins a 8 quilòmetres a l'altura d'Abrera en sentit Lleida i els vehicles han hagut de ser desviats per la sortida 682 d'aquesta via. Cinc hores després s'ha normalitzat la situació. En aquesta mateixa via i en direcció Barcelona, hi hagut uns 3 quilòmetres de cua a l'altura d'Esparreguera, 10 quilòmetres entre Martorell i Pallejà i 6 quilòmetres des de Sant Joan de Despí.

La B-23 ha tingut tretze quilòmetres de cues entre El Papiol i la Diagonal, mentre que les cues a la C-58 en sentit Barcelona han arribat als sis quilòmetres a l'altura de Sant Quirze del Vallès i set quilòmetres entre Barberà del Vallès i la capital catalana. En sentit Terrassa, la carretera C-58 ha tingut retencions de sis quilòmetres entre Barcelona i Ripollet, i dos quilòmetres més de cues en direcció nord a l'altura de Sant Quirze del Vallès.

En canvi, la N-230 ha estat tallada a Vielha en tots dos sentits de la marxa per una fuita en un camió que ha patit una fuita. Protecció civil ha activat el Transcat. A primera hora de la tarda s'ha reobert la circulació a la via:

 

Retards a Rodalies i al metro

Però el col·lapse també s'ha traslladat a Rodalies per un atropellament d'una persona a la línia 3 de Rodalies. Tambe han resultat afectades les línies 1 i 4 de Rodalies:

La circulació s'ha restblert tot i que amb alguns retards.

L'atropellament també ha afectat la línia 1 del metro, tot i que s'ha recuperat la circulació poc després:

 

Descarrilament al Tram

I a tot plegat s'hi ha sumat un descarrilament a la línia 5 del Tram que ha deixat sense servei el tram entre Besòs i Glòries.

El Tram ha posat un servei alternatiu i, al migdia, s'ha restablert el servei:

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut