Imatge del camió bolcat que talla l'A-2
Imatge del camió bolcat que talla l'A-2
Abrera

Un camió bolcat obliga a tallar durant unes hores l'autopista A-2 a Abrera

Vielha activa el pla d'emergències per una fuita de gas en un altre camió a l'N-230

RedaccióActualitzat

Un accident a primera hora del matí a Abrera ha tallat del tot l'autovia A-2 en direcció a Lleida. L'accident ha passat a quarts de vuit, quan un camió carregat de residus plàstics i una furgoneta han xocat. Un dels conductors ha resultat ferit i l'han traslladat a l'Hospital de Martorell. El camió ha quedat bolcat, i la càrrega que duia, residus plàstics, ha quedat escampada en l'asfalt. Ha calgut una grua de gran tonatge per retirar el camió per poder restablir la circulació a l'A-2.

Fins al lloc s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius dels Mossos d'Esquadra que desvien el trànsit per la B-40 i pel municipi d'Esparreguera.

Amb tot, el sinistre ha provocat 10 quilòmetres de retenció de Martorell a Pallejà i 6 quilòmetres a la zona de Sant Joan Despí en sentit Barcelona.

En el sinistre, que s'ha produït a l'altura del quilòmetre 582 i en què la furgoneta ha xocat amb la tanca de protecció, el conductor ha resultat ferit lleu. L'home, d'uns 44 anys, ha estat evacuat en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Martorell.

Cap al migdia s'ha reobert la circulació, tot i que amb retencions:

 

Activat el Transcat a Vielha

A Vielha s'ha hagut d'activar  el Transcat, per la fuita de gas propà de la cisterna d'un camió que estava parat al marge de la carretera nacional 230.

Com a mesura preventiva, s'ha fet un perímetre de seguretat d'uns 300 metres i s'han desallotjat unes 80 persones dels habitatges i les naus del polígon industrial.

Arran de l'àrea de seguretat, està restringida la circulació per aquest tram de la carretera nacional 230 i els Mossos d'Esquadra regulen el pas alternatiu per una via de servei.

Anar al contingut