Barcelona

Mas obre la porta a participar aquest any en la manifestació de l'11-S

El president insisteix en el temor que, davant la importància de les eleccions del 27-S, alguns poders organitzin muntatges per desestabilitzar l'opinió pública i influir en el resultats

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha obert la porta a participar aquest any en la manifestació de l'Onze de Setembre, organitzada per Ara és l'hora, en qualitat de candidat; el president ocupa el quart lloc en la candidatura de Junts pel Sí. En una entrevista a RAC1, Mas ha assegurat que prendrà una decisió sobre aquesta qüestió la setmana que ve, i ha explicat que si aquest any s'ho està pensant és perquè "hi ha una circumstància que no es donava en els últims tres anys" perquè, al marge de ser president de la Generalitat, és també candidat.

"No només seré president i estarem en un procés electoral. En la meva condició de candidat de llista, no en la de president, m'ho puc plantejar. Aquesta vegada m'ho vull acabar de pensar".

Mas ha insistit en el temor que, davant la importància de les eleccions del 27-S, alguns poders organitzin muntatges per desestabilitzar l'opinió pública i influir en el resultats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut