Túnel de Glòries
Túnel de Glòries
Barcelona

L'oposició, excepte la CUP, vota per no parar les obres del túnel de Glòries

RedaccióActualitzat

Doble revés polític per al govern d'Ada Colau al ple d'aquest divendres de l'Ajuntament de Barcelona. Tots els grups de l'oposició, excepte la CUP, han forçat l'aprovació de diverses mocions perquè no es parin les obres del túnel de Glòries.

El debat ha derivat en un dur intercanvi de retrets entre l'equip de Colau i el grup demòcrata sobre la corrupció.

El govern municipal també s'ha vist obligat a retirar de l'ordre del dia l'aprovació d'una funerària municipal per falta de suports. El primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, ha presidit per primera vegada el ple per la baixa de maternitat d'Ada Colau.

Dimarts, l'Ajuntament va rescindir el contracte del túnel de Glòries

Dimarts, l'Ajuntament de Barcelona va rescindir el contracte del túnel de les Glòries. El govern d'Ada Colau fa responsable les constructores de l'obra d'un retard de 19 mesos i un possible sobrecost del 20% respecte al preu d'adjudicació.

A la Comissió d'Urbanisme, la mesura va comptar amb els vots a favor de Barcelona en Comú, el PSC i la CUP, mentre que la resta de l'oposició es va  mostrar molt crítica amb la decisió de l'executiu municipal. Posteriorment, l'Ajuntament va fer valer la seva majoria en el consell d'administració de BIMSA per tirar endavant la rescissió del contracte del túnel.

Anar al contingut