L'Atlètic de Madrid i el Saragossa es classifiquen per a la ronda següent de la Copa del Rei

Aquesta nit s'han jugat dos partits endarrerits de la quarta jornada de la Copa del Rei. L'Atlètic de Madrid ha superat l'Alcoià a domicili amb un solitari gol de Maxi a la segona part del matx. En l'altre partit, el Xerez-Saragossa, s'ha hagut d'arribar als llançaments de penal després que els 90 minuts reglamentaris s'han acabat amb empat 2-2. En el temps extra tampoc no hi ha hagut gols i els aragonesos, després de vuit llançaments de penal, han aconseguit el pas a la ronda següent.

Ewerthon en el minut 14 ha marcat el primer gol del Saragossa, però el Xerez ha igualat l'enfrontament en el minut 51 amb un gol d'Álex Colorado. Ewerthon de nou ha tornat a avançar el Saragossa, però quan passava un minut del temps reglamentari Guille ha marcat el segon i ha forçat la pròrroga. En el temps extra tampoc no hi ha hagut gols i els aragonesos, després de vuit llançaments de penal, han aconseguit el pas a la ronda següent.