Copa del Rei

L'Hospitalet planta cara però acaba cedint a la major qualitat de l'Athletic

L'Athletic de Bilbao ha obtingut el pas als vuitens de final de la Copa del Rei en imposar-se a l'Hospitalet, de Segona Divisió B, per 1-3, després de remuntar el gol inicial de Cárcel. La qualitat de Fran Yeste i els gols de Fernando Llorente han marcat la diferència. L'equip de Javier Clemente s'ha sobreposat a un inici travat en què s'ha vist sorprès per l'Hospi, ben plantat a la gespa de la Nova Creu Alta i lliure de complexos malgrat la diferència de categoria.

Uns dos mil espectadors han acompanyat l'Hospitalet en el seu "exili" a l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell. L'Athletic es va negar a jugar sobre la gespa artificial del Municipal riberenc i el club presidit per Miguel García va decidir, a contracor, que el partit es disputés a la capital vallesana. El poc públic ha xiulat la sortida de l'equip basc i n'ha escridassat l'entrenador, Javier Clemente. El primer temps ha estat de domini altern i poques ocasions de gol. En el minut 38, Quique Cárcel ha aprofitat una errada defensiva de l'Athletic i, de vaselina, ha fet el primer gol del partit. El porter de l'Hospitalet Sergio Morán ha intervingut amb encert en l'inici de la segona part, però no ha pogut fer res quan, entre el minut 56 i el 63, l'Athletic ha capgirat el marcador. Primer Fran Yeste i després Fernando Llorente, en dues ocasions, han fet els gols de l'equip basc.