El director de l'Acadèmia, Enrique González Macho, durant la presentació de la darrera gala dels premis Goya (FOTO: EFE)
El director de l'Acadèmia, Enrique González Macho, durant la presentació de la darrera gala dels premis Goya (FOTO: EFE)
Madrid

La cerimònia dels Goya es farà el 19 de febrer al Palau de Congressos de Madrid

L'actual presentadora del "Club de la comedia" serà l'encarregada de conduir la vint-i-sisena edició de la gala dels Goya.

RedaccióActualitzat
La humorista Eva Hache ha admès que el presentador de l'any passat, Andreu Buenafuente, ha deixat el llistó molt alt. De tota manera ha promès que la gala d'aquest any serà molt televisiva i, sobretot, molt divertida encara que ella no n'escriurà el guió.

I és què, molt en la seva línia, Hache ha assegurat: "No, jo no sé escriure. Sé llegir de miracle i sé maltractar el que escriuen els guionistes."

Després ha explicat que "comptarem amb guionistes que em coneixen molt bé". I ha afegit que "això és molt important, que jo no estigui fent un Shakespeare, entre altres coses perquè si Shakespeare em conegués escriuria per mi però no és el cas perquè es va morir".

El 10 de gener se sabran els finalistes d'aquesta edició dels premis, triats pels mateixos membres de l'Acadèmia.

Finalment la gala se celebrarà al Palau de Congressos el 19 de febrer i no al Palau dels Esports, com estava previst, després que el president de l'Acadèmia, Enrique González Macho, digués, al setembre passat, que estaven buscant un recinte més gran per a la gala. Pel que sembla, no l'han aconseguit.

Anar al contingut