Juana Rivas
Juana Rivas
Càller

Juana Rivas diu que lluitarà pels seus fills abans de declarar davant la justícia

Juana Rivas i la seva exparella, l'italià Francesco Arcuri, han estat citats aquest dimarts davant del Tribunal de Càller en el procés sobre la custòdia dels seus dos fills petits

RedaccióActualitzat

Poc abans de comparèixer aquest matí davant del Tribunal de Càller, a Sardenya, Juana Rivas ha manifestat: "Penso lluitar pels meus nens. És difícil però ho aconseguirem." Rivas va entregar fa dos mesos els seus dos fills, d'11 i 13 anys, a la Guàrdia Civil perquè els lliurés a la seva exparella, l'italià Francesco Arcuri. La mare de Maracena, a Granada, s'havia negat a entregar-los al pare per por que els maltractés. Aquest dimarts, tots dos declaren davant del Tribunal de Càller, on han estat citats en el procés sobre la custòdia dels seus dos fills petits.

Juana Rivas ha confessat sentir-se amb esperança i ànim per afrontar aquest procés a través del qual es decidirà a qui correspon la custòdia dels nens, que ara viuen de manera provisional a la petita illa de Carloforte, al sud de Sardenya, amb el seu pare, que a l'entrada al tribunal no ha volgut fer cap comentari.

Aquesta és la primera vegada que els pares dels nens es veuen des que la mare acatés el 28 d'agost l'ordre judicial que l'obligava a entregar els menors a Francesco Arcuri. Joana Rivas, que va arribar aquest dilluns a Càller, tenia permís per reunir-se amb els seus fills fins aquest dimecres, gràcies a una autorització judicial que se li havia concedit a petició de la seva advocada a Itàlia.

En el judici per la custòdia dels menors, els advocats de la mare, que va estar un mes en parador desconegut abans de lliurar els fills al pare, exposen la seva situació com a víctima de maltractaments i reclamen la custòdia dels nens perquè tornin a Espanya. Els advocats d'Arcuri també demanen la custòdia dels nens al·legant que estan ben cuidats.

Anar al contingut