Barcelona

Jorge Soler: "Cs continuarà estant als carrers, perquè els carrers són de tots"

Jordi AgustíActualitzat

Una setmana després que un grup de persones van escridassar a Canet de Mar la líder de l'oposició, Inés Arrimadas, el diputat Jorge Soler defensa que Ciutadans continuarà fent actes al carrer i nega que sigui una provocació cap als independentistes.

En una entrevista a programa "Acció política", Jorge Soler diu que "hi havia molta gent que callava i és lamentable que molta gent ens reiteri que si Cs es passeja pel carrer és provocar"

"Que algú digui que la líder de l'oposició, la que té més vots a Catalunya, la que ha guanyat les eleccions a Catalunya si passeja per un poble de Catalunya és provocar. Crec que s'ha de canviar aquest to. Hem de fer que qualsevol pugui passejar, també Inés Arrimadas, també el seu equip, també tota la resta, sense haver de sortir escortat."

Soler assegura que s'ha de canviar aquest to perquè "els carrers són de tots".

"El nacionalisme durant molts anys s'ha cregut l'amo de les ciutats, dels carrers, l'amo de tot.  I hi havia molta gent que  callava. Però és lamentable que molta gent ens reiteri que si Cs es passeja pel carrer és provocar. Ho dic amb molta vehemència. Cs ha estat al carrer, Cs estarà avui al carrer i continuarem estant als carrers als carrers de Catalunya perquè els carrers són de tots"

 

 

 

Parlament "tancat"

Respecte a la desconvocatòria del ple d'aquesta setmana, Jorge Soler creu que "quan Puigdemont truca i ordena tancar el Parlament, el que aconsegueix i vol és fer callar l'oposició".

"El nacionalisme el que acaba fent és tancar el Parlament quan Puigdemont truca i ordena tancar això i bàsicament el que aconsegueix i vol és fer callar l'oposició"

Soler assegura que cal "fer entendre que altres formes de governar són possibles, que cal tenir l'agenda social a l'epicentre absolut de la política a Catalunya i que cal activar l'economia perquè no continuï la fugida d'empreses"  

"Les prioritats són tornar a normalitzar Catalunya i que la institució i la legitimitat democràtica del Parlament torni a la normalitat i que no hi hagi les disbauxes que estant havent"

ARXIVAT A:
CsProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut