El conseller delegat d'Instagram, Kevin Systrom, durant la presentació d'IGTV a San Francisco
El conseller delegat d'Instagram, Kevin Systrom, durant la presentació d'IGTV a San Francisco
San Francisco

Instagram supera els 1.000 milions d'usuaris i amplia la durada dels vídeos

La xarxa social entra en competició amb YouTube amb una aplicació de vídeos de llarga durada

Actualitzat

Instagram, la popular xarxa social per compartir fotografies i vídeos, ha superat els 1.000 milions d'usuaris mensuals actius arreu del món. Ho ha anunciat el seu conseller delegat, Kevin Systrom, en un acte a San Francisco en què ha presentat IGTV, una nova aplicació que permet veure vídeos d'una hora de durada. Per als usuaris normals, el límit de durada passa a ser de 10 minuts per vídeo.

"Des del nostre llançament el 2010, hem vist amb gran sorpresa com la comunitat ha prosperat i crescut. Això és un gran èxit."

IGTV és una aplicació independent i també una opció dins de la plataforma d'Instagram, propietat de Facebook des de fa sis anys. Amb aquest llançament, la companyia entra en competició directa amb el portal de vídeos YouTube, propietat de Google, i també amb la televisió tradicional en l'oferta de continguts audiovisuals de llarga durada.

 

 

 

IGTV, que de moment està centrada en els creadors de continguts i celebritats que utilitzen aquesta xarxa social, està dissenyada per veure al mòbil vídeos o programes de llarga durada en format vertical. Systrom ha destacat que, amb aquesta nova aplicació, s'obre "un nou capítol" a Instagram:

"Instagram sempre ha estat un lloc per connectar amb gent que t'inspira, educa i entreté cada dia. Amb la teva ajuda, IGTV comença un nou capítol de vídeo a Instagram. Esperem que t'apropi a les persones i coses que estimes."

De moment, comptes populars com els de Kevin Hart, Kim Kardashian, Nicky Jam o Chris Hemsworth ja han començat a utilitzar-ho.

 

ARXIVAT A:
InstagramXarxes socials
Anar al contingut