Fins ara Instagram només estava disponible per a dispositius d'Apple. (Foto: Ferran Morón)
Fins fa poc, Instagram només estava disponible per a dispositius d'Apple. (Foto: Ferran Morón)
EUA

Facebook compra Instagram per 1.000 milions de dòlars

Facebook ha comprat Instagram per 1.000 milions de dòlars. Feia dies que s'especulava amb aquesta operació, però no ha estat fins aquest dilluns que el mateix Mark Zuckerberg i els creadors d'Instagram ho han confirmat a través de comunicats. La xarxa social basada en la publicació de fotografies va ampliar el seu públic la setmana passada gràcies a la creació d'una aplicació per a dispositiu Android, cosa que la va fer encara molt més atractiva.

RedaccióActualitzat
El fundador de Facebook explica en el seu comunicat que fa temps que van darrere d'una xarxa per potenciar les fotos, i assegura que Instagram ha fet bona feina en aquest sentit. Per això incorporarà l'equip que integra Instagram amb la intenció que l'aplicació sigui un complement de Facebook, i a l'inrevés.

La notícia també l'ha confirmat l'altre actor principal d'aquesta pel·lícula. El CEO d'Instagram, Kevin Systrom, ha publicat un comunicat en què celebra l'operació i mostra sense embuts la seva felicitat després de veure com, amb només dos agents, el seu invent per compartir fotos no ha parat de créixer. Systrom vol deixar clar que la marca no desapareix i que els usuaris mantindran els seus comptes tal com estan ara. Amb l'operació, la gent d'Instagram veu una oportunitat per continuar fent-se grans.
{13339987356760}L'operació arriba pocs dies després que Instagram ha fet un pas de gegant en la seva penetració entre usuaris de telèfons intel·ligents ja que la xarxa de retoc fotogràfic va adequar la seva aplicació per als dispositius amb sistema Android i deixar de ser una "joguina" només per a iPhones.

La notícia no ha passat inadvertida, sinó més aviat al contrari, fins al punt que Instagram i Mark Zukerberg s'han convertit ràpidament en tendència a Twitter a tot el món.
Anar al contingut