Rosa Peral està actualment empresonada pel crim del pantà de Foix
Rosa Peral està actualment empresonada pel crim del pantà de Foix

Imputen els dos guàrdies urbans del crim de Foix per la mort d'un manter a Barcelona

El jutjat de Barcelona cita a declarar els dos agents com a investigats divendres que ve

Actualitzat

Nova imputació per als dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona acusats de matar un altre agent que va aparèixer cremat a la vora del pantà de Foix al maleter del seu cotxe. El jutjat d'instrucció 31 de Barcelona ha imputat Rosa Peral i Albert López ara per la mort d'un manter a Barcelona en una operació de la Guàrdia Urbana contra la venda ambulant

L'home va morir l'agost del 2014, després de caure d'uns trenta metres a la zona del castell de Montjuïc, quan fugia de la policia. Els dos agents implicats en aquest fet van declarar que el mort va caure sol i el cas es va arxivar provisionalment.

Ara, però, els dos agents hauran de donar explicacions davant del jutge, que els ha citat com a investigats aquest divendres dia 16.

El jutge va decidir al febrer reobrir aquest cas contra Rosa Peral i Albert López, actualment a la presó per la mort del company de la dona, a qui presumptament van assassinar i van abandonar calcinat dins d'un cotxe prop del pantà de Foix

De fet, la principal hipòtesi amb què treballa la policia és que l'agent calcinat podria haver amenaçat els dos agents empresonats, acusats d'aquesta mort, de revelar informació compromesa respecte al cas del manter mort en una persecució a Montjuïc. La policia sosté que quan l'agent mort va saber que la seva parella era l'amant de l'altre guàrdia urbà els va intimidar.

Rosa Peral, a més, està sent investigada per un altre cas. Els nous fets es remunten al juliol d'enguany, quan Rosa Peral ja estava a presó. El seu exmarit, mosso d'esquadra, va denunciar que sospitava que Rosa pretenia matar-lo. Els Mossos van obrir una investigació i tenen indicis que la dona estava preparant un nou homicidi.

Notícia relacionada: Absolt el subinspector de la Guàrdia Urbana acusat del cas de pornovenjança

Anar al contingut