Adam Majó Garriga
Adam Majó Garriga
Sant Julià de Ramis

L'exdirigent de la CUP Adam Majó dirigirà l'Oficina de Drets Civils i Polítics

I el catedràtic de Ciència Política Ferran Requejo serà el director de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern

RedaccióActualitzat

El govern ha nomenat el director de l'Oficina de Drets Civils i Polítics, que dependrà del Departament de la Vicepresidència de la Generalitat. El director d'aquesta oficina serà Adam Majó Garriga, fins ara comissionat del centre històric a l'Ajuntament de Manresa, on ha estat regidor de la CUP entre el 2008 i el 2015.

La creació d'aquesta oficina es va aprovar al mes de juny i té com a principal objectiu definir i coordinar les polítiques del govern relacionades amb els drets civils i polítics. I el nomenament s'ha aprovat en el consell executiu extraordinari que s'ha fet a Sant Julià de Ramis, al Gironès.

A més de regidor a Manresa, Majó va ser membre del secretariat Nacional de la CUP i conseller comarcal al Bages. Va deixar la formació anticapitalista al novembre passat per discrepàncies polítiques. Ara ocuparà el nou càrrec a proposta del vicepresident del govern, Pere Aragonès.

 

 

A la reunió del govern també s'ha nomenat el catedràtic de Ciència Política de la UPF Ferran Requejo nou director de l'Institut d'Estudis d'Autogovern. Aquest organisme depèn del Departament de Presidència. Requejo ja va ser membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

Sant Julià de Ramis és aquest dilluns un dels punts importants de record de l'1-O. És la població on fa un any havia de votar el president Carles Puigdemont. No ho va poder fer perquè va ser un dels primers llocs on hi va haver càrregues policials. La reunió del govern s'ha fet al pavelló poliesportiu, l'indret on aquell 1 d'octubre es feia la votació.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés catalàGovern empresonatQuim Torra
Anar al contingut