El Dépor venç al camp del Milan, on feia 6 anys que ningú ho aconseguia, i és a la segona fase

El Dépor s'ha classificat per a la segona fase de la Lliga de Campions de forma espectacular i refermant-se com un dels candidats al títol. Quan més ho necessitava, va guanyar al camp del Milan per 1 a 2. El partit no el va encarar bé el Dépor, perquè Tomasson va avançar el Milan, però la reacció deportivista va ser espectacular i Diego Tristán, en el minut 58, i Makaay, en el 70, van capgirar el marcador i van concretar el primer triomf europeu a Itàlia dels gallecs. Feia 6 anys que el Milan no perdia a casa.

"Jabo" Irureta se la va jugar i va començar el partit amb tres davanters, Makaay, Tristán i Luque. El Deportivo va aguantar molt bé la pressió del Milan fins al minut 34, en què un dels jugadors amb què el Barça va tenir firmada una opció de compra, el danès Tomasson, va pentinar una passada de Kalazde i va posar al davant l'equip d'Ancelotti. Juanmi va salvar el Dépor d'encaixar el segon traient una mà espectacular en un gran xut amb efecte del mateix Tomasson. La figura de Diego Tristán va aparèixer per esvair els dubtes que arribaven de Munic, on el Lens empatava, i amb un xut de pel·lícula va empatar el matx. Makaay gairebé va segellar la classificació del Deportivo amb el seu setè gol en la competició. L'holandès va rematar ajustat al pal una magnífica passada amb l'exterior d'Amavisca. Tristán va estar a punt de fer el tercer, però el seu xut, sense porter, però escorat, va passar per sobre de la porteria defensada per Abbiati.