El Dépor guanya a l'últim suspir amb un gol de Makaay i deixa el Bayern fora d'Europa

Ni a la Copa de la UEFA. El Deportivo de la Corunya ha deixat fora d'Europa el Bayern de Munic després de guanyar-lo 2 a 1 a Riazor. El partit va ser molt tens i igualat, però el Dépor va desnivellar primer el marcador amb un gol de falta de Víctor en el minut 55. Vint minuts després el Bayern va empatar amb un gol de Santa Cruz, però "in extremis" Roy Makaay va tornar a avançar l'equip gallec en el marcador.

Quan s'havia jugat mitja hora de partit va arribar la primera ocasió clara. Un xut amb la dreta de l'esquerrà més pur del Dépor va acabar al travesser de la porteria de Wessels, el substitut d'Oliver Kahn. En el minut 10 de la segona part, el Dépor va fulminar el Bayern. Víctor va posar la pilota on no podia arribar el porter alemany i va transformar una falta a la frontal en el primer gol del partit. El paraguaià Roque Santa Cruz va empatar el matx quan faltava només un quart d'hora. El jugador del Bayern va rematat perfectament una passada de Scholl. Roy Makaay va fer el tretzè gol en els dotze partits que va jugar aquesta temporada i va tornar a avançar el Dépor en el minut 90.