Els germans, Thiago i Rafinha, s'abracen durant la sessió
Futbol

El Barça s'entrena amb el filial, en una sessió de somriures i felicitacions, i sense Messi

Els jugadors del segon equip, que avui s'han entrenat amb la primera plantilla, han felicitat els seus companys per la classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions. Una de les imatges destacades de la sessió ha estat la de dos germans abraçant-se: Thiago i Rafinha. I a més, també ha estat protagonista Cesc Fàbregas, felicitat per la seva estrenada paternitat.

Actualitzat
Una de les imatges destacades de la sessió d'avui a la Ciutat Esportiva ha estat la de dos germans abraçant-se: Thiago i Rafinha. Això ha estat possible ja que ha estat una sessió conjunta del primer equip amb el filial.

Els jugadors del segon equip han felicitat els seus companys per la classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions. En l'entrenament, lògicament, no hi era Leo Messi, que ha estat sotmès a unes proves mèdiques per controlar la lesió que va patir fa una setmana al bíceps femoral, en el partit d'anada davant el conjunt francès a París.

Com ja és habitual, els jugadors que van ser titulars en el partit contra el PSG, han dut a terme aquest matí una sessió suau de recuperació. La d'avui ha estat la primera sessió específica per preparar el partit contra el Saragossa.

L'entrenament ha servit també perquè la plantilla i el cos tècnic felicitessin Cesc Fàbregas per la seva estrenada paternitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut