L'exsoci d'Urdangarín, Diego Torres, a la seva arribada al centre penitenciari de Brians 2
L'exsoci d'Urdangarín, Diego Torres, a la seva arribada al centre penitenciari de Brians 2

Diego Torres ja ha ingressat a la presó de Brians 2

Actualitzat

L'exsoci d'Iñaki Urdangarin a l'Institut Nóos, Diego Torres, ha ingressat aquest dilluns a la tarda al centre penitenciari de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, per complir la condemna de cinc anys i vuit mesos que se li ha imposat pel desviament de fons del cas Nóos.

Torres ha esgotat el termini de cinc dies per ingressar voluntàriament a la presó, una vegada el Suprem va confirmar la seva condemna pel cas Nóos, en una sentència que li va rebaixar en dos anys i deu mesos la pena inicial. Torres passarà directament al mòdul d'ingressos de Brians 2 i la junta de tractament decidirà la seva ubicació dins del centre, en funció del seu perfil psicosocial i les seves circumstàncies personals i de salut.

L'exsoci d'Urdangarin va decidir ingressar a Brians 2, la mateixa presó on van estar els també condemnats per delictes econòmics Fèlix Millet i Jordi Montull.

Unes hores abans de la seva entrada a la presó, Torres ha demanat que se l'indulti de la condemna i que l'Audiència de Palma suspengui l'execució de la condemna mentre es tramita la petició.

També aquest dilluns ha entrat a presó l'exsoci de Torres i cunyat del rei, Iñaki Urdangarín, al centre penitenciari de Brieva, a prop d'Àvila.

 

ARXIVAT A:
NóosUrdangarin
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut