Diego Torres aquest dimecres a la sortida de l'Audiència de Palma (EFE)
Diego Torres aquest dimecres a la sortida de l'Audiència de Palma (EFE)

Diego Torres demana l'indult, però no evita l'ingrés a la presó

L'exsoci d'Urdangarin l'esperen aquest dilluns a la presó de Brians 2

RedaccióActualitzat

L'exsoci d'Iñaki Urdangarin a l'Institut Nóos, Diego Torres, ha demanat aquest dilluns que se l'indulti de la condemna a 5 anys i 8 mesos de presó i ha sol·licitat a l'Audiència de Palma que se suspengui l'execució de la condemna mentre es tramita la petició.

Igual que Urdangarin, que aquest dilluns ha ingressat a la presó de Brieva, a Àvila, Torres tenia 5 dies des de dimecres per entrar voluntàriament a una presó per complir la condemna, i de fet se l'espera a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires.

Malgrat la petició d'indult, Torres haurà d'entrar a la presó, perquè l'Audiència de Palma no ha pres cap decisió al respecte. 

La pena més alta

Torres va ser l'acusat que va ser condemnat per una pena més alta en la sentència, feta pública el febrer del 2017: 8 anys i mig de presó. Però la setmana passada el Tribunal Suprem va reduir aquesta pena en gairebé 3 anys, i la va deixar en 5 anys i 8 mesos.

Per aquest motiu, finalment la pena més alta ha estat la que teòricament haurà de complir Iñaki Urdangarin, 5 anys i 10 mesos, 2 mesos més que Torres.

Notícia relacionada - febrer 2016: Torres afirma que l'advocat del rei i Hisenda supervisaven Nóos

Anar al contingut