Un avió de United Airlines
Un avió de United Airlines
Londres

Detenen dos pilots beguts a l'aeroport de Glasgow

Els dos pilots estaven a punt de fer un vol transoceànic amb 141 passatgers a bord

RedaccióActualitzat

Dos pilots de l'aerolínia nord-americana United Airlines van ser detinguts dissabte a l'aeroport de Glasgow abans de volar cap a Nova York perquè estaven sota els efectes de l'alcohol, segons ha informat la policia escocesa.

Els homes, de 35 i 45 anys, estaven a punt de fer el vol transoceànic amb 141 passatgers a bord. Finalment, el vol va sortir deu hores més tard de l'hora prevista.

L'aerolínia ha suspès de feina i sou, immediatament, els pilots i s'ha disculpat amb els passatgers. També ha anunciat que farà una investigació interna.

Fa poc més d'un mes, dos pilots canadencs de l'aerolínia comercial Air Transat també van ser detinguts al mateix aeroport i pel mateix motiu: la sospita que estaven sota els efectes de l'alcohol. Tots dos van ser arrestats abans de començar el vol transoceànic entre Glasgow i Toronto, amb 250 passatgers a bord.

I fa només deu dies, hi va haver un altre cas: un pilot de SriLanka Airlines, també begut, pretenia volar entre Alemanya i Sri Lanka. La tripulació ho va impedir.

 

Anar al contingut