Barcelona

Desmantellen una facció dels Latin Kings a l'àrea metropolitana de Barcelona

Els Mossos han detingut 25 joves, acusats dels delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues, lesions i extorsions

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut almenys 25 persones en una operació policial contra els Latin Kings a l'àrea metropolitana de Barcelona. Des de dos quarts de set del matí, la policia fa escorcolls en una dotzena de pisos de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, l'Hospitalet, Sant Boi, Cornellà, Caldes d'Estrac (Maresme), Terrassa i Badalona.

Gràcies a l'operació s'ha desarticulat l'estructura jeràrquica d'una branca dels Latin Kings. El grup es dedicava, segons els Mossos, a robar, extorsionar i vendre droga. Concretament, els acusen dels delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues, lesions i extorsions.

Entre la vintena de detinguts hi ha el presumpte responsable de la facció a Santa Coloma de Gramenet. L'altra branca de la banda llatina va ser desmantellada l'any passat pels Mossos. En els escorcolls s'ha trobat una plantació de marihuana en un local que els Latin Kings feien servir per reunir-se els, al carrer Mallorca de Barcelona. Segons han explicat fonts pròximes al cas, en aquest local hi vivien un matrimoni i els seus dos fills, menors, que, presumptament, proporcionaven droga a la banda. La dependència tenia una instal·lació específica amb llum, aire condicionat i sistema de ventilació. També s'hi ha trobat altres tipus de drogues.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut