Gent entrant a l'estació de Sants poc després de reobrir
Gent entrant a l'estació de Sants poc després de reobrir
Barcelona

Desallotjada durant una hora l'estació de Sants per una maleta sospitosa

L'estació s'ha reobert gairebé a dos quarts de nou d'aquest vespre, però la circulació de trens n'ha quedat afectada

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat l'estació de Sants aquest vespre de les 19.10 a les 20.25 per seguretat en detectar una maleta sospitosa a la zona d'embarcament de l'AVE. 

Efectius dels artificiers de la policia autonòmica i gossos ensinistrats s'han traslladat a l'estació per comprovar l'interior de la maleta. Un cop s'ha confirmat que no hi havia perill, la circulació hi ha quedat restablerta. 

 

La maleta era als escàners del control d'accés al tren d'alta velocitat. Com a mesura de precaució, s'ha desallotjat l'estació i també s'ha establert un perímetre de seguretat al voltant del recinte. 

 

 

La circulació ha quedat totalment afectada. Els trens passaven de llarg i no paraven a l'estació. Altres han quedat aturats als túnels abans d'entrar a l'estació. Això ha provocat aglomeracions i retards que, segons ha informat Renfe, poden superar l'hora.  

 

 


Després s'ha sabut que la maleta sospitosa l'han trobat en un tren que ja era a les cotxeres, i que l'han portada expressament a l'estació després. Un cop allà és quan s'ha decidit que era potencialment perillosa i això ha obligat a desallotjar l'estació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut