Barcelona

Castellà diu que és coherent que Duran sigui "l'últim a marxar del vaixell" d'Unió després de "xocar amb un iceberg"

Castellà considera coherent amb la línia del seu expartit la reelecció de Josep Antoni Duran i Lleida com a cap de cartell per a les eleccions generals

RedaccióActualitzat

Antoni Castellà, exmembre d'Unió Democràtica i actualment a Demòcrates de Catalunya, considera coherent amb la línia del seu expartit la reelecció de Josep Antoni Duran i Lleida com a cap de cartell per a les eleccions generals.  

En una entrevista al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, Castellà fa servir un símil davant dels mals resultats d'Unió el 27-S:

"Unió Democràtica té un ensurt enorme amb un gran iceberg i, en coherència, el capità és l'últim que ha de marxar del vaixell"

"Unió amenaça la militància"

Antoni Castellà ha tornat a tenir paraules dures contra Unió. Diu que "l'aparell d'Unió amenaçava la militància". Assegura que ell mateix no ha rebut trucades amenaçadores, però sí d'advertència.

Castellà senyala "l'aparell del partit", però afegeix que "la por és bastant general en els sistemes clàssics de partits". Diu que coneix companys d'Unió, del PSC i de CDC que "s'ho han passat molt malament".

El pacte amb la CUP

Castellà, que ara és diputat electe de Junts pel Sí, s'ha mostrat convençut que s'arribarà a un acord amb la CUP per la investidura del nou president:     

"Tenim un mandat clar per assolir un estat independent per Catalunya. Aquesta no és una situació normal postelectoral en la qual formacions polítiques han d'intentar pactar, sinó que anem a construir un estat. Estic convençut que hem de poder arribar a un acord"

Antoni Castellà també ha explicat que per finançar el congrés fundacional de Demòcrates de Catalunya han posat en marxa una campanya de micromecenatge. 

"Des de Demòcrates de Catalunya renunciem al crèdit bancari. Mai podrem estar endeutats",

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut