L'autobús urbà de Sant Boi amb el missatge de la campanya "Sant Boi és diversa"
L'autobús urbà de Sant Boi amb el missatge de la campanya "Sant Boi és diversa"
Sant Boi de Llobregat

"Carn o peix?", el missatge de l'autobús de Sant Boi contra l'homofòbia

La campanya de l'Ajuntament se centra en una web que vol recollir l'opinió i les experiències dels ciutadans i gairebé ha coincidit en el temps amb la d'Hazte Oír

RedaccióActualitzat

"Carn o peix?", "Blau o rosa?", "Pit o cuixa?", "Dolç o salat?". La línia SB1, la que té el recorregut més llarg dels autobusos urbans de Sant Boi de Llobregat, llueix durant un mes les preguntes de la campanya de l'Ajuntament contra l'homofòbia.

Els missatges de l'autobús adrecen a una web, santboiesdiversa.cat, que és el centre de la campanya. Als visitants se'ls pregunta pel seu dia a dia a la ciutat i si han patit o vist alguna discriminació per gènere o identitat, amb la intenció de recollir les opinions dels ciutadans sobre la diversitat sexual i la identitat de gènere al municipi.

 

 

Coincidència amb la campanya d'Hazte Oír

La campanya, que gairebé ha coincidit en el temps i en el suport publicitari amb la d'Hazte Oír, de sentit contrari, la van aprovar per unanimitat al ple municipal tots els grups polítics representats i fa temps que es prepara. Neguen, per tant, que sigui una reacció a l'autobús que tanta polèmica ha aixecat les últimes setmanes.

També asseguren que estava previst fer servir l'autobús per donar a conèixer la campanya, i que anteriorment ja l'havien fet servir com a suport per a altres campanyes. La intenció és que, quan s'acabi la campanya, d'aquí a un mes, s'analitzin les enquestes, opinions i suggeriments recollits, que serviran per orientar la política municipal per la igualtat i contra la discriminació.

 

♦ Hazte Oír: "La inquisició gai ha imposat la seva dictadura"

Anar al contingut