Sevilla

Aznar exigeix al PP que "continuï sent implacable contra la corrupció"

José María Aznar ha tornat a palestra política per defensar l'honor del seu partit davant del "cas Gürtel". En un acte commemoratiu del congrés que el va portar a la direcció del PP ara fa 20 anys, davant de Mariano Rajoy i nombrosos càrrecs i exdirigents populars, l'expresident espanyol ha exigit al PP que "continuï sent implacable contra la corrupció". El president de la FAES ha acusat el PSOE de voler debilitar els populars amb l'escàndol de corrupció.

Actualitzat
L'expresident espanyol ha subratllat que el PP ha de ser taxatiu en la lluita contra la corrupció, per exigència dels militants i perquè, segons ha dit, ho ha estat fins ara i no canviarà. "Els espanyols no entendrien que el PP deixés de ser incompatible amb la corrupció", ha afirmat. Segons Aznar, això és el que voldrien els socialistes. "Volen que siguem tots iguals, i no podem tolerar-ho", ha destacat. "La bona política és sempre una política ètica", ha conclòs.

Aznar, que ha celebrat amb un dinar envoltat de dirigents i exdirigents populars el X Congrés Nacional del PP, que el va convertir en president de la formació, no s'ha estalviat de criticar que amb el PSOE "s'han posat en qüestió els pilars de la transició" i ha lamentat "el debilitament extrem de l'Estat, la profunda crisi econòmica i social i el retard internacional d'Espanya".

El president de la FAES també ha lloat figures com la de Manuel Fraga, present a l'acte commemoratiu. "La democràcia no va venir, sinó que la van portar persones com Manuel Fraga, persones amb idees molt diverses, però coincidents en el seu desig de normalitzar Espanya com una nació democràtica europea.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut