Madrid

L'Hospitalet de Llobregat reparteix 155 milions d'euros de la rifa de Nadal entre el segon i el tercer premi

El municipi ven 60 sèries del segon, amb el número 92845 i les 160 sèries del tercer, amb el 7637, de la loteria de Nadal

RedaccióActualitzat

La localitat catalana més afortunada del sorteig de la grossa de Nadal ha estat enguany l'Hospitalet de Llobregat, que ha repartit 155 milions d'euros entre el segon i el tercer premis. 

Fins quarts d'una del migdia, no ha arribat el primer gran premi del sorteig de Nadal. Ha estat el segon, per al número 92845, dotat amb 1.250.000 euros la sèrie. Un premi molt repartit arreu de l'Estat que també ha repartit sort a Catalunya, sobretot a l'Hospitalet de Llobregat. L'administració número 36, que està situada a la rambla Just Oliveres, ha venut 60 sèries d'aquest segon premi, que suposaran 75 milions d'euros. La majoria de les sèries d'aquest número han anat a parar a una associació de Gavà i la resta s'han venut en finestreta.

La sort, però, no ha deixat l'Hospitalet de Llobregat, ja que ha venut íntegrament les 160 sèries del tercer premi amb el número 7637, dotat amb 500.000 euros la sèrie. En concret, a l'administració número 37, que està situada al centre comercial Gran Via II. Tot plegat suposarien uns 80 milions d'euros. La primera reacció a aquest premi s'ha viscut al mateix Teatro Real de Madrid, on se celebra el sorteig de la loteria, on una persona del públic ha manifestat la seva alegria.

El segon premi, el 92845, però, també s'ha venut a través de terminals a Barcelona, Girona, Barberà del Vallès, Santa Susanna, Igualada, Gavà, Esplugues de Llobregat, Ripollet, Sant Andreu de la Barca, Lloret de Mar i Mataró, on també ha repartit 32 sèries del cinquè 67924. Aquest número, que han cantat Maguette Fall i Jhon David Andía, ha repartit sort també a Madrid, Sevilla, As Pontes de García Rodríguez, Granadilla de Abona, Valdefuentes, Toledo i Pamplona, entre d'altres.

Aquest any, la grossa ha repartit 2.240 milions d'euros en premis, xifra semblant a la de l'any anteriorPer primera vegada, però, Loteries i Apostes de l'Estat permet cobrar el mateix dia els premis del sorteig de Nadal a causa de l'arribada de les noves tecnologies.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut