Oriol Amorós al faristol de la sala de premsa de la seu d'ERC en una imatge d'arxiu (Foto:ACN)
Amorós ha declinat ser el segon de la candidatura de Bosch. (Foto:ACN)
Barcelona

Amorós rebutja anar de número dos de Bosch perquè creu que el líder d'ERC a Barcelona s'ha de centrar al 100% en la ciutat

Al·lega que el líder d'ERC a Barcelona s'ha de centrar al 100% en la ciutat des del principi

RedaccióActualitzat

El vicesecretari general de Comunicació d'ERC, Oriol Amorós, ha rebutjat l'oferta d'Alfred Bosch, actual líder d'Esquerra al Congrés, de ser el seu número 2 a la candidatura a l'alcaldia de Barcelona.  ​Amorós ha explicat a l'ACN que declina l'oferta perquè creu que el líder d'ERC a la capital catalana s'ha de centrar al 100% en la ciutat des del principi. En canvi, el portaveu d'ERC al Congrés pretén continuar a Madrid fins a les eleccions municipals, cosa incompatible amb l'exigència de qui va ser president de la federació de Barcelona.

Amorós ha confirmat que aquest dimarts començarà a recollir avals per liderar la llista, tot i que no exclou encara la candidatura unitària.

En declaracions a "Els matins de Catalunya Ràdio", Bosch ha insistit en la seva oferta a Amorós per fer tàndem a Barcelona en les pròximes eleccions municipals. Segons el seu parer, seria la fórmula per aglutinar les diferents sensibilitats a ERC i combinaria experiència i renovació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut