Anar a la navegació principal
La vestiteca

El post del becari: El somni s'acaba¿

Començava el meu primer post dient que un dels meus somnis s'havia fet realitat i així és, però, com tot somni, s'acaba, toca despertar-se i continuar endavant¿ Amb llàgrimes als ulls escric aquest últim post recordant aquest somni



Començava el meu primer post dient que un dels meus somnis s'havia fet realitat i així és, però, com tot somni, s'acaba, toca despertar-se i continuar endavant¿
Amb llàgrimes als ulls escric aquest últim post recordant aquest somni. Aquest any tan intens on he passat totes les emocions possibles, he après moltíssim de totes les grans professionals que hi ha en aquesta gran casa que és TV3 i he passat per gairebé tots els programes com: el Super3 (amb la festa dels Súpers inclosa), l'"Oh happy day", La Marató, "Els matins", "La Riera", el "Comics Show" i informatius.
Me'n vaig d'aquesta casa sent una persona molt més madura i molt més professional de com vaig entrar, amb la idea reafirmada què estic en el camí correcte. Què l'etilisme i el disseny de vestuari són la meva vida i que lluitaré fins al final per aconseguir les meves metes.
Primer de tot vull donar les gràcies al Carnet Jove per fer possibles aquestes beques que donen any rere any l'oportunitat a joves per endinsar-se en el món professional.
I sobretot vull donar les gràcies a totes i cadascuna de les companyes de Disseny de vestuari de TV3 perquè sense elles això no hauria estat el mateix. Elles són: La Fina Correcher, la Montse Ruiz, la Cristina Casas, la Laia Guarné, la Marta Orriols, el Jose Sánchez, l'Alícia Surli, la Pepi Aubia, la Neus Pernau, la Neus Martín, l'Olga Buisac, la Jou Ceniceros, la Laura Coll, l'Ester Quesada, l'Ariadna Vargas, la Teresa Clopés, la Teresa Samsó, la Nura Teixidó, la Pilar Trujillo, la Gracia Zurera, la Montse Acevedo, la Pilar Martín, la Mònica Cavanillas, la Isabel Bonilla, la Maria Rocamora, la Roser Rebull, la Marta Ventosa, la Lulú Fernández, la Montse Claramunt, la Carme Ruiz i les "jefas", l'Eugènia López i l'Esther Casaldaliga.
De veritat un ENORME gràcies per haver sigut les meves tietes, les meves professores, les meves companyes i també les meves amigues durant aquest gran any que en gran part ha sigut gràcies a vosaltres. Sou genials i MAI us oblidaré!
I a vosaltres, els lectors del blog, vull recomanar-vos molt que el seguiu llegint i que d'aquí només un mes tindreu el nou becari o becària fent aquests posts. Espero que us hagi agradat i com sempre¿
Disfruteu de la moda tant com pugueu.

Marc, el becari!










Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts