Anar a la navegació principal
Detalls de la vestiteca
Detalls de la vestiteca
La vestiteca

El post de la becària

Hola a tothom! Pels que encara no em coneixeu, soc l'Andrea Camós, tinc 23 anys i soc la nova becària de la beca Connecta't al Vestuari del Carnet Jove



Hola a tothom!
Pels que encara no em coneixeu, soc l'Andrea Camós, tinc 23 anys i soc la nova becària de la beca Connecta't al Vestuari del Carnet Jove.
Vaig començar al setembre al departament de Disseny de Vestuari de TV3, on tindré la sort de compartir tot un curs escolar.

Us explicaré una mica la meva trajectòria en el món de la moda.
He fet la carrera de Disseny de Moda a l'escola Llotja de Barcelona i actualment estic estudiant un postgrau d'Estilisme i Direcció d'Art en moda a Idep.
Des de petita ja jugava a vestir les nines amb els retalls de roba dels meus avis paterns, que eren modistes. I quan vaig haver d'escollir a què em volia dedicar, ho vaig tenir clar.
Vaig saber que existia la beca per un e-mail dels que envia el Carnet Jove i vaig decidir provar sort, ja que és una gran experiència i m'interessa molt el món de l'estilisme.
Hi va haver molts candidats i va ser una sorpresa ser l'escollida, crec que no en vaig ser conscient fins que vam fer la presentació de la beca també amb els becaris que marxaven.



Aquests primers mesos he conegut el funcionament de "La Vestiteca". Que tot estigui ordenat i que cada peça estigui localitzada és essencial per al bon funcionament de tot el departament.
També vaig tenir la sort de viure una de les experiències més divertides, La festa dels Súpers, amb la família del Super3.
Amb la Pepi Aubia i la Neus Pernau vam treballar molt, ja que per la complexitat del vestuari de l'espectacle es va haver d'acabar a mà la feina amb diferents materials, coles i pintures




Després vaig estar a tota la preparació de La Marató. Un dels programes més emotius per tot el que comporta.
Tothom ha estat disposat a participar-hi sense dubtar-ho! I per això, he hagut d'ajudar la Mònica Cavanillas i la Isabel Bonilla a buscar el vestuari per als diversos convidats que realitzaven moltes activitats diferents durant el gran dia.



I vaig tenir l'oportunitat de gravar diferents gags amb la presentadora de La Marató d'aquest any, l'Helena Garcia Melero, i el divertit Ferran Aixalà. Per a ell, l'Esther Quesada va dissenyar i confeccionar una disfressa de bacteri.



Durant el Nadal he estat a les gravacions de diferents promocions de la nova programació i amb un nou programa que us explicaré en el pròxim post.
Fins aviat! :)




 
Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts