Anar a la navegació principal
Andy Warhol - Ladies and Gentlemen, 1975
Andy Warhol - Ladies and Gentlemen, 1975
La vestiteca

La Vestiteca et recomana: Warhol. L'art mecànic

30 anys després de la seva mort, Andy Warhol continua sent una de les icones de la modernitat. Ara el rei del pop art arriba al CaixaForum de Barcelona
30 anys després de la seva mort, Andy Warhol continua sent una de les icones de la modernitat.
Ara el rei del pop art arriba al CaixaForum de Barcelona amb obres que provenen del Museu Picasso de Màlaga, l'Andy Warhol Museum de Pittsburgh, el MOMA, el Centre Pompidou i la Tate de Londres.

Visitar l'exposició Warhol. L'art mecànic és gaudir amb les seves pintures i fotografies: les Liz Taylors, les Marilyns multicolors i les sopes Campbell. És volar entre els Silver Clouds, colar-se en una festa de La Factory i tenir un atac de nostàlgia amb algunes de les portades de discos dissenyades per l'artista.
Warhol. L'art mecànic, fins al 31 de desembre, al CaixaForum de Barcelona.


 
Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho.

Us agradaria que us els descobríssim?

"La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber.


Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog

Últims posts