Tot el que tenim per a tu!

La nova programació: què veuràs aquesta tardor a TV3 i 3Cat?

Aquesta no serà una temporada més: aquesta temporada marcarà l'inici d'una nova etapa a TV3 i Catalunya Ràdio. Perquè, tot i els 40 anys d'experiència, aquesta temporada... Comencem! I ho fem amb una nova programació potent i ambiciosa.

S'ha acabat pensar que tornar a la rutina fa mandra i és estressant. Us proposem una fórmula que segur que no falla: començar el curs amb la nova programació de TV3 i 3Cat, que et farà gaudir com mai. Apostem per una graella que introdueix novetats com "Això no és una cançó", "La Puntual", "Generació porno" o "Una altra història"; i programes ja consolidats com "Polònia", "Cuines" o "Tot es mou". Repassem els 10 punts que no et pots perdre!

 

1. "La Puntual", amb Àngel Llàcer (6 de setembre)

Després de l'èxit d'"El llop", TV3 i 3Cat estrenaran "La Puntual", la segona temporada d'aquest format. En aquesta ocasió, el programa, conduït per l'actor i director teatral Àngel Llàcer, mostrarà des de zero la preparació de l'obra de teatre "L'auca del senyor Esteve", de Santiago Rusiñol.

El format, a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, posa en valor el potencial artístic i escènic del teatre amateur a Catalunya i permet a l'espectador descobrir com es crea una representació teatral. Llàcer i el seu equip han voltat per tot Catalunya per formar la companyia que representarà l'obra.

Àngel Llàcer, mostrarà des de zero la preparació de l'obra de teatre 'L'auca del senyor Esteve'
Àngel Llàcer mostrarà des de zero la preparació de l'obra de teatre "L'auca del senyor Esteve"

 

2. "Una altra història", amb Albert Om

Hi ha objectes que amaguen històries extraordinàries. "Una altra història" es proposa descobrir-les en un nou format presentat per Albert Om, que torna a casa per iniciar un viatge per descobrir tresors fins ara guardats en un calaix o unes golfes que parlen de la nostra història col·lectiva.

Durant vuit capítols, cada setmana triaran els objectes que representin millor la història dels últims 100 anys del país, des d'ubicacions úniques del territori: el castell de Santa Florentina de Canet de Mar, el Museu d'Art de Girona o el Reial Monestir de Santes Creus.

Albert Om ens descobrirà els secrets que amaguen els objectes, a 'Una altra història'
Albert Om ens descobrirà els secrets que amaguen els objectes, a "Una altra història"

 

3. "Això no és Suècia" i moltes més sèries

"Això no és Suècia" és una coproducció internacional de vuit capítols codirigida per Mar Coll i Aina Clotet, que també encapçala el repartiment. La Mariana i el Sam decideixen deixar la ciutat per anar a viure en un barri dels afores de Barcelona que consideren idoni per a la criança dels seus dos fills.

"Els hereus de la Terra" és la continuació de l'exitosa "La catedral del mar", està basada en el llibre d'Ildefonso Falcones i compta amb la direcció de Jordi Frades. La producció està protagonitzada per Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho o Michelle Jenner.

"Jo mai mai" connectarà amb un públic adolescent i jove, però també vol ser un retorn nostàlgic al passat per a les generacions d'adults que van créixer amb el boom del rock català, amb hits musicals de les últimes dècades versionades i coreografiades en clau actual. Amb un repartiment encapçalat per Clàudia Riera ("Les de l'hoquei", "El internado, las cumbres") i amb la participació de Jan Buxaderas, Berta Rabascall, Imèn Akandouch o Maria Morera.


4. "El tros", amb Anna Simon

Anna Simon serà la presentadora d'"El tros", el nou concurs reality en què deu ruralites competiran per convertir-se en el millor pagès o pagesa del país. Però no ho faran sols, cada pagès formarà parella amb un urbanita. Junts hauran de superar reptes físics increïbles que posaran a prova les seves habilitats i coneixements i, sobretot, la seva resistència.

Anna Simon serà la presentadora d''El tros', el nou concurs-reality de TV3 i 3Cat
Anna Simon serà la presentadora d'"El tros", el nou concurs reality de TV3 i 3Cat

L'"agroyoutuber" mallorquí Miquel Montoro i Marina Pifarré, pagesa i referent en la defensa de la pagesia, faran de jutges i acompanyaran i assessoraran Anna Simon en el desenvolupament de les proves del concurs.

 

5. "Això no és una cançó", amb Ramon Gener (14 de setembre)

Durant sis episodis, "Això no és una cançó" descobrirà tot el que signifiquen temes musicals que han marcat pares i fills. Amb títols icònics que han tingut un gran impacte en la societat, que són molt més que una cançó: himnes, vivències, emocions i records.

Ramon Gener tocant el piano a 'Això no és una cançó'
Ramon Gener tocant el piano a "Això no és una cançó"

"Viva la vida", de Coldplay; "Dancing Queen", d'ABBA; "My Way", de Frank Sinatra; "Bohemian Rhapsody", de Queen; "The Edge of Glory", de Lady Gaga, i "Respect", d'Aretha Franklin. Aquestes grans cançons són els sis himnes musicals que protagonitzaran aquest nou format d'entreteniment familiar que arriba aquesta tardor a TV3, presentat per Ramon Gener.

 

6. "El forense", amb Manel Alías

Una de les estrenes de la temporada serà la sèrie documental "El forense". De la mà de Manel Alías, arribaran a l'espectador les històries i reflexions d'un dels millors forenses del país i gran narrador, Narcís Bardalet.

"El forense" serà una sèrie única, amb divulgació, suspens, emoció i optimisme. Sí, parla de la mort, però s'hi reivindica la vida.

De la mà de Manel Alías, arribaran a l'espectador les històries del forense, Narcís Bardalet
De la mà de Manel Alías, arribaran a l'espectador les històries del forense Narcís Bardalet

 

7. Les millors pel·lícules

També gaudirem de pel·lícules com el segon film de Carla Simón, "Alcarràs", una coproducció de TV3, que s'estrenarà a la televisió després d'un excel·lent recorregut internacional. I una altra coproducció de TV3, "Suro", rodada a l'Empordà, també va aconseguir tres dels grans guardons als Premis Gaudí.

A banda d'"Un cel de plom", la història de Neus Català, una de les últimes supervivents del camp d'extermini de Ravensbrück, i l'adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Torcuato Luca de Tena "Les línies tortes de Déu".

Nausicaa Bonín en el paper de Neus Català, a 'Un cel de plom'
Nausicaa Bonnín en el paper de Neus Català, a "Un cel de plom"

 

8. El retorn dels clàssics

"Polònia" estrenarà aquest setembre la seva 19a temporada. El programa celebrarà, el febrer del 2024, els 18 anys en antena de forma ininterrompuda. Després d'una altra temporada sent líders cada setmana, "Polònia" arrencarà amb la mateixa força i il·lusió de cada any.

'Polònia' estrenarà aquest setembre la seva 19a temporada
"Polònia" estrenarà aquest setembre la seva 19a temporada

"Està passant" arrencarà el 4 de setembre la setena temporada. Presentat i dirigit per Toni Soler, torna a TV3 el programa satíric que cada vespre de dilluns a dijous repassa l'actualitat del dia.

El "Cuines" torna amb moltes receptes acabades de sortir del forn. Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau Paris tenen moltes ganes de cuinar i de donar idees perquè tothom s'animi a engegar els fogons.

L'"APM?" començarà una temporada èpica per celebrar els seus 20 anys d'emissions. Dues dècades de moments televisius, de personatges i de mems i frases que ja han passat a la posteritat. Tot aquest material d'arxiu serà protagonista d'algunes seccions i continguts tant a la televisió com a les xarxes socials.

 

9. L'entreteniment que ens mereixem

"Atrapa'm si pots", fins ara, ha estat el concurs líder dels caps de setmana consolidant les emissions diàries que s'havien iniciat el juliol amb els programes especials d'estiu. A partir de setembre, tots els fans del concurs tindran una cita diària amb Llucià Ferrer, a les 19.00.

Tots els fans del concurs tindran una cita diària amb Llucià Ferrer abans del 'TN vespre'
Tots els fans del concurs tindran una cita diària amb Llucià Ferrer abans del "TN vespre"

Quim Masferrer continua recorrent el país amb "El foraster" per conèixer les històries més divertides i emocionants de cada nou indret. Algunes de les poblacions que visitarà són Camprodon, el Bruc, Ulldemolins o Olost.

"Col·lapse", amb Ricard Ustrell, segueix més viu i més actiu que mai. A partir del 30 de setembre, l'espectador té una cita al refugi més ben condicionat de tot Catalunya.

10. Segueix al dia de tot

No podem deixar de destacar la importància de totes les edicions dels telenotícies, o d'espais com "30 minuts" o "Sense ficció", que ens oferirà documentals com un de dedicat a Joan Pera, que ens servirà per recordar els 40 anys de les emissions en proves de TV3; o el protagonitzat per Juan Carlos Unzué.

El 'TN cap de setmana' amb Ramon Pellicer i Cristina Riba
El "TN cap de setmana" amb Ramon Pellicer i Cristina Riba

"Els matins", amb Ariadna Oltra, torna una temporada més com a referent informatiu matinal. El programa es mantindrà ferm amb el seguiment constant de l'actualitat a partir d'un complet informatiu matinal, amb l'objectiu d'aportar-hi context i pluralitat d'interpretacions.

"Tot es mou", presentat per Helena Garcia Melero, seguirà la propera temporada de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.50. El programa busca consolidar-se com un magazín on tenen cabuda diferents formats però on l'actualitat té un paper destacat.

"Planta baixa" arrencarà nova temporada amb Agnès Marquès i amb una novetat principal: un plató renovat, més modern i àgil, amb l'objectiu de mantenir una mirada pròpia sobre la realitat i l'entreteniment.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut