"Eskalofrio", divendres passada la mitja nit

"Monstres" o "herois", un thriller vampíric

Tv3 ha programar per la nit de divendres 11 de març  "Eskalofrio", d'Isidro Ortiz, un "thriller rural" en què els monstres són els herois. El llargmetratge està inspirat en el guió anomenat "Sangre", d'Antonio Trashorras i David Muñoz, i té com a protagonista un jove al·lèrgic a la llum del sol que ha d'anar a viure en un poble fosc en mig de les muntanyes, cosa que dóna un caire de vampir al personatge.  Però també ens trobem amb una ferotge  Erika Hassel. Isidre Ortiz explica que "el que vol remarcar la pel·lícula és el fet que tot aquell que se sent diferent és temut i tractat com un monstre".
 
"Eskalofrio" va participar al Brussels International Festival of Fantastic Film; a la Viennale , Vienna International Film Festival; a la 58a edició del Festival Internacional de Berlín (secció Panorama) i al European Fantastic Film Festival of Strasburg, on va guanyar el Premi del jurat; tots l'any 2008. L'any 2009 va formar part del Made in Catalonia Film Festival. És una producció de Fausto Producciones, Telecinco Cinema, Apuntolapospo i Televisió de Catalunya.

Sinopsi:
En Santi, un adolescent solitari, amb certs problemes amb la llum del sol, i la seva mare van a viure a un poble perdut entre les muntanyes. Un seguit de successos estranys commocionen el poble i en Santi se'n convertirà en el principal sospitós. L'única manera de demostrar la seva innocència serà revelar el terrible secret que amaga el bosc.
 
 
Fitxa tènica i artística:
 
Direcció: Isidro Ortiz
Guió: Alejandro Hernández, José Gamo, Hermán Migoya i Isidro Ortíz
Producció executiva: Ramon Vidal i Álvaro Agustín
Intèrprets: Junio Valverde, Blanca Suárez, Jimmy Barnatán, Mar Sodupe, Francesc Orella i Roberto Enriquez.
Direcció de fotografia: Josep M. Cívit
Música original: Fernando Velázquez
 
 
 
 
Anar al contingut