Merlí - capítol 40 (final)
El més vist del 2018

Els grans moments de ficció

La ficció de l'any 2018 ha estat marcada pel final de la tercera i última temporada de la sèrie "Merlí", amb més de 250.000 reproduccions del darrer capítol, seguida de prop per l'estrena en català de "La catedral del mar", i amb un lloc destacat per a la nova sèrie diària de sobretaula "Com si fos ahir".

1. "Merlí" - 'Merlí Bergeron' (darrer capítol de la tercera i última temporada)

El Merlí arriba a classe i no hi ha ningú: els peripatètics li han preparat una sorpresa. Tothom viu amb una barreja d'alegria i tristesa els últims dies del curs, però el pitjor està per arribar. Les escenes de l'últim capítol de la sèrie creada per Hèctor Lozano i protagonitzada per Francesc Orella s'han convertit ja en tota una icona per als adolescents.

 

2. "La catedral del mar" - Capítol 1

Dels vuit capítols de la sèrie, el que ha despertat més expectació va ser el de l'estrena. El dia del casament d'en Bernat Estanyol amb la Francesca Esteve, el senyor de Bellera viola la núvia. Un any després, la Francesca és obligada a viure al castell juntament amb el seu fill, l'Arnau. En Bernat decideix recuperar el nen, però, durant la fugida, mata un servent i, llavors, s'amaga a Barcelona.

 

3. "Com si fos ahir" - Capítol 210 (capítol final de temporada abans de l'estiu)

Gran final de la primera temporada per al grup d'amics del "Com si fos ahir". Casament, comptes pendents, gelosia, relacions que potser comencen, altres que han acabat definitivament... però encara queda el pitjor.

 

4. "Benvinguts a la família" - Capítol 3 - 'La bateria'

La ficció dels dilluns que va arribar per substituir l'èxit de "Merlí" no semblava que ho tingués gaire fàcil per superar les trames dels peripatètics, amb un canvi de registre inclòs, però ho va aconseguir i amb només 13 capítols es va situar en un bon lloc. Al capítol més vist d'aquesta sèrie, "La bateria", la família decideix assessorar-se legalment i visita el despatx del Raül Dorado, un advocat de moral dubtosa.

 

5. "Si no t'hagués conegut" - Capítol 1 - 'Si no l'hagués conegut'

La darrera sèrie de ficció d'enguany, una història d'amor quàntic que ens ha fet viatjar per universos paral·lels, s'ha fet un lloc entre les més vistes de la cadena tot i estrenar-se el 15 d'octubre. El capítol més vist va ser el de l'estrena. L'Eduard, home de negocis feliçment casat i amb dos fills, provoca involuntàriament una desgràcia. L'aparició d'una misteriosa científica, la doctora Everest, que li proposa fer un experiment perillós, li capgirarà la vida inesperadament.

ARXIVAT A:
Més vist 2018TV3 més vist 2018
Anar al contingut