Pizza de coliflor

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Ada Parellada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 500 g de coliflor
  • Un ou
  • 100 g de parmesà ratllat
  • 150 g de ceba sofregida
  • 150 g de salsa de tomàquet
  • 200 g de xampinyons
  • 200 g de carbassa
  • 100 g de tomàquets de jardí
  • Alfàbrega fresca
  • 200 g de mozzarella
  • Oli d'all i julivert
  • Sal i pebre

PREPARACIÓ

  1. Ratllem la coliflor. Hi afegim l'ou, el parmesà i la meitat de la mozzarella. Salpebrem. Barregem bé. Estirem sobre una safata de forn i coem 10 minuts a 180ºC. Cobrim amb la ceba sofregida i la salsa de tomàquet.
  2. Saltem els xampinyons a la paella amb una mica d'oli d'all i julivert. Els posem a sobre de la base de coliflor.
  3. Saltem la carbassa a daus i l'afegim a la base de coliflor.
  4. Posem els tomàquets de jardí tallats per la meitat i la mozzarella.
  5. Coem 10 minuts a 200ºC i quan surti del forn l'acabem amb alfàbrega fresca.
Anar al contingut