Bunyols de coliflor amb espècies

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Ada Parellada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Mitja coliflor escaldada
  • Oli d'all i julivert
  • 1 ou
  • 150 ml de llet
  • 100 g de farina
  • 8 g de llevat químic
  • Sal
  • Espècies: comí, pasta de nyora (diluïda amb una mica d'oli), orenga i pebre.

PREPARACIÓ

  1. Trinxarem la coliflor i l'amanirem amb el comí, la pasta de nyora, l'orenga, l'oli d'all i julivert, la sal i el pebre.
  2. Separem el rovell de la clara de l'ou i batem el rovell amb la llet, la farina, la sal i el llevat.
  3. Hi afegim la clara a punt de neu.
  4. Hi barregem la coliflor picada.
  5. Posem oli a escalfar a una paella i quan sigui ben calent, hi submergim una cullerada de pasta de bunyol i esperem que sigui ben ros.
Anar al contingut