Pizza amb base de coliflor

imatge

INGREDIENTS

  • PER A LA MASSA

    1 coliflor

    2 alls

    Orenga sec

    Nou moscada

    1 ou

    1 cullerada sopera de formatge cremós

     

    PER A LA CARBONARA

    1/4 de ceba

    1/4 de porro

    80 gr de pernil d'ànec

    100 grams de formatge curat

    100  ml de nata 35%

    2 rovells d'ou

    Oli

     

PREPARACIÓ

  1. Piquem una coliflor amb una batedora per tal que quedin trossos ben petits. L'eixugem amb dos draps perquè quedi ben eixuta i la posem dins un bol.
  2. Afegim un ou sencer dins el bol amb una mica de sal i una mica d'orenga. Li afegim una cullerada sopera de formatge cremós i ho amassem tot.
  3. Un cop la massa està ben homogènia, li donem forma i l'estirem amb un grux de 2 o tres mil·límetres.
  4. La posem al forn durant 10 o 15 minuts a 220 graus.
  5. Un cop està cuita li posem a sobre els ingredients que vulguem.