Menjar blanc amb gallina

  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 gallina tallada a quarts i neta
  • 1/2 pollastre net
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1 nap
  • 1 branqueta d'api
  • Granet d'ametlla crua
  • Aigua de roses
  • Sal
  • Oli d'oliva

PREPARACIÓ

1. Feu un brou amb la gallina, el pollastre i les verdures netes. Deixeu-lo bullir lentament un mínim de 2 hores.

2. Traieu les cuixes de gallina i desfileu la carn vigilant que no hi hagi greix ni ossets. Coleu el brou i desgreixeu-lo.

3. Tritureu el granet d'ametlla amb el brou a raò de litre de brou per mig quilo d'ametlla. Saleu-ho.

4. Condimenteu la crema amb aigua de roses i una mica de sal.

5. Amaniu la carn de gallina amb oli, sal i pebre, i disposeu-la en un plat fondo.

6. Poseu la crema al plat, decoreu-lo amb uns quants pètals de rosa i oli d'oliva i ja el podeu servir.

Anar al contingut