Menjar blanc amb gallina
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 1 gallina tallada a quarts i neta
- 1/2 pollastre net
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 1 nap
- 1 branqueta d'api
- Granet d'ametlla crua
- Aigua de roses
- Sal
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Feu un brou amb la gallina, el pollastre i les verdures netes. Deixeu-lo bullir lentament un mínim de 2 hores.
2. Traieu les cuixes de gallina i desfileu la carn vigilant que no hi hagi greix ni ossets. Coleu el brou i desgreixeu-lo.
3. Tritureu el granet d'ametlla amb el brou a raò de litre de brou per mig quilo d'ametlla. Saleu-ho.
4. Condimenteu la crema amb aigua de roses i una mica de sal.
5. Amaniu la carn de gallina amb oli, sal i pebre, i disposeu-la en un plat fondo.
6. Poseu la crema al plat, decoreu-lo amb uns quants pètals de rosa i oli d'oliva i ja el podeu servir.
2. Traieu les cuixes de gallina i desfileu la carn vigilant que no hi hagi greix ni ossets. Coleu el brou i desgreixeu-lo.
3. Tritureu el granet d'ametlla amb el brou a raò de litre de brou per mig quilo d'ametlla. Saleu-ho.
4. Condimenteu la crema amb aigua de roses i una mica de sal.
5. Amaniu la carn de gallina amb oli, sal i pebre, i disposeu-la en un plat fondo.
6. Poseu la crema al plat, decoreu-lo amb uns quants pètals de rosa i oli d'oliva i ja el podeu servir.