Pollastre amb maionesa de curri

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de pollastre és blanca i lleugera, tot i que a la pell és on es concentren els greixos i l'energia, per això es recomana no prendre-la.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 pits de pollastre

    3 ous

    1 cabdell

    1 llima

    Farina de blat

    Pa ratllat

    Curri

    Orenga seca

    All en pols

    Oli OVE

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem amanint 250 g de pa ratllat amb dues cullerades d'all en pols i una cullerada i mitja d'orenga seca. Ho barregem bé.
  2. Salpebrem el pollastre, tallat a tires, i l'arrebossem fent el següent procés: el passem per farina de blat, seguidament per dos ous que haurem batut amb un polsim de sal, llavors ho passarem pel pa ratllat que hem amanit d'inici, el tornarem a passar per ou batut i finalment un altre cop per pa ratllat.
  3. Fregim les tires de pollastre arrebossat, en oli calent. Un cop fregides, les anirem reservant en paper absorbent. Aquest paper, quan quedi oliós, descarteu-lo per evitar que us acabi estovant el pollastre.
  4. Fem una maionesa amb un ou, suc de llima, una cullerada de curri en pols, un pessic de sal i oli d'oliva verge extra.
  5. Ho presentem, posant tires de pollastre a dins de fulles de cabdell (com si la fulla fos el plat), i uns puntets de maionesa de curri per sobre.
Anar al contingut