Pollastre amb blat de moro

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 contracuixes de pollastre  

    150 g de blat de moro cuit 

    2 grans d'all 

    1 llimona 

    Salsa de soja 

    Farina 

    Blat de moro gegant fregit  

    Gingebre en pols 

    Coriandre fresc 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Barregem, en un bol gros, el suc d'una llimona, una culleradeta de gingebre en pols, dos grans d'all que ratllem i tres cullerades de salsa de soja.  
  2. Hi afegim el pollastre perquè hi marini uns dos minuts. 
  3. Triturem el blat de moro cuit a mesura que hi anem afegint oli d'oliva verge extra, fins que tinguem una textura de crema. Ho colem. 
  4. Eixuguem el pollastre, per treure'n l'excés de marinada, l'enfarinem i el fregim en oli ben calent. 
  5. L'emplatem posant una mica de cremós de blat de moro a la base del plat. A sobre, hi posem una contracuixa, que tallarem en quatre o cinc trossos. Ho acabem amb una mica de blat de moro gegant fregit.  
Anar al contingut