Pollastre amb salsa blanqueta

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de pollastre és blanca i lleugera, tot i que a la pell és on es concentren els greixos i les calories, per això es recomana no menjar-ne.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 3 pits de pollastre   

    50 g de farina   

    2 cullerades de mostassa de Dijon  

    Fulles de julivert   

    100 g mantega   

    250 g xampinyons   

    600 ml brou de pollastre 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a quarts 250 g de xampinyons nets. 
  2. Posem 100 g de mantega a escalfar i quan s'hagi desfet hi posem els xampinyons tallats. 
  3. Reservem els xampinyons. 
  4. A la mateixa paella, hi posem 50 g de farina i la torrem. 
  5. Si la farina queda massa seca, podem afegir una mica més de mantega a la paella. 
  6. Un cop està torrada, hi afegim 600 ml de brou de pollastre i els xampinyons. 
  7. Deixem que el brou vagi perdent una mica de líquid, uns 5 minuts.  
  8. Salpebrem 3 pits de pollastre tallats a terços.  
  9. Els afegim a la paella amb una cullerada de mostassa de Dijon. 
  10. Reduïm fins que tot quedi espès.  
  11. Emplatem el pollastre amb la salsa blanqueta i una fulla de julivert. 
Anar al contingut