Aletes amb maionesa de pera

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les aletes de pollastre són riques en greixos i energia que es concentren a la pell que en aquesta recepta ens mengemAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 6 aletes de pollastre netes i sense plormes

    250 ml d'oli d'oliva verge extra suau

    1 pera conference

    1 ou

    1 llimona

    1 cullaradeta de gingebre en pols

    1/2 cullaradeta de canyella en pols

    Fulles de sàlvia fresca

    Farigola

    Oli d'oliva verge extra

    Pebre

    Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem les aletes per la meitat i reservem. 
  2. En un bol, hi posarem 1 culleradeta de gingebre en pols, unes fulles de farigola fresca, un polsim de pebre, un pessic de sal i una mica d'oli d'oliva verge extra. Remenem i integrem bé la barreja. Fiquem les aletes en el bol i donem voltes amb una cullera per fer un "marinat exprés".
  3. Col·loquem les aletes en una safata de forn folrada amb paper sulfurat perquè no s'enganxin. Haurem preescalfat el forn a 200 graus i courem les aletes durant 25 minuts. A meitat de la cocció, als tretze minuts d'haver-les enfornat, donarem la volta a les aletes perquè quedin cruixents.
  4. Pelem i traiem el cor a una pera conference i la tallem a daus. La passem a un got de batre, on afegirem unes fulles de sàlvia, mitja culleradeta de canyella en pols, el suc d'una llimona i ho triturarem. Hi afegim un ou i els 250 ml d'oli d'oliva suau i amb el braç de batre i emulsionem. Quedarà una textura una mica més líquida que una maionesa tradicional. Si cal, es pot rectificar de sal.
  5. Passem la maionesa de pera a un bol, i posem les aletes en una safata de servir per portar-ho a la taula. 
Anar al contingut