Galetes de cereals

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    250 g de musli

    125 g d'oli de coco

    100 g de xocolata 70%

    70 g de sucre morè

    50 g de iogurt grec

    50 g de nous

    2 ous

    2 llimes

    gingebre

PREPARACIÓ

  1. Reservem en un bol 125 g d'oli de coco i el posem al bany Maria perquè s'escalfi i es liqüi.
  2. Posem en un altre bol 250 g de musli i 70 g de sucre morè.
  3. Separem 1 rovell en un got, que guardem per després. Batem la clara i un ou sencer en un plat i l'afegim al bol del musli.
  4. Barregem amb les mans el contingut del bol.
  5. Afegim l'oli de coco i ho barregem.
  6. Passem per la picadora 50 g de nous i les afegim al bol.
  7. Ratllem 2 llimes i un tros de gingebre dins el bol.
  8. Afegim 50 g de iogurt grec i ho barregem suaument amb una cullera de fusta.
  9. Emmotllem la massa en 8 motlles rodons de silicona, pintem la superfície de les galetes amb el rovell reservat i ho enfornem a 170º durant 25 minuts.
  10. Preparem un bany Maria i desfem 100 g de xocolata 70%.
  11. Traiem les galetes del forn i les deixem refredar (a la nevera n'hi haurà prou amb 5 minuts).
  12. Traiem les galetes dels motlles i en pintem una de les cares amb la xocolata desfeta.