Galetes de cereals
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
250 g de musli
125 g d'oli de coco
100 g de xocolata 70%
70 g de sucre morè
50 g de iogurt grec
50 g de nous
2 ous
2 llimes
gingebre
PREPARACIÓ
- Reservem en un bol 125 g d'oli de coco i el posem al bany Maria perquè s'escalfi i es liqüi.
- Posem en un altre bol 250 g de musli i 70 g de sucre morè.
- Separem 1 rovell en un got, que guardem per després. Batem la clara i un ou sencer en un plat i l'afegim al bol del musli.
- Barregem amb les mans el contingut del bol.
- Afegim l'oli de coco i ho barregem.
- Passem per la picadora 50 g de nous i les afegim al bol.
- Ratllem 2 llimes i un tros de gingebre dins el bol.
- Afegim 50 g de iogurt grec i ho barregem suaument amb una cullera de fusta.
- Emmotllem la massa en 8 motlles rodons de silicona, pintem la superfície de les galetes amb el rovell reservat i ho enfornem a 170º durant 25 minuts.
- Preparem un bany Maria i desfem 100 g de xocolata 70%.
- Traiem les galetes del forn i les deixem refredar (a la nevera n'hi haurà prou amb 5 minuts).
- Traiem les galetes dels motlles i en pintem una de les cares amb la xocolata desfeta.