Bol asiàtic

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blau, com el salmó, és ric en greixos omega-3, imprescindibles per a la salut cardiovascular. Se n'ha de prendre unes tres o quatre vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 ml aigua  

    600 g salmó  

    400 g arròs bomba   

    25 g gingebre fresc  

    50 ml salsa teriyaki   

    1 pastanaga  

    1 gra d'all  

    Ruca   

    Sèsam torrat blanc  

    Oli OVE  

    Sal  

PREPARACIÓ

  1. Per marinar el salmó, necessitem ratllar a dins d'un bol gran un gra d'all i 25 g de gingebre fresc que haureu de pelar. També hi abocarem 50 ml de salsa teriyaki. Ho barregem.  
  2. Salpebrem 600 g de supremes de salmó i les passem pel bol. Ho tapem i ho deixarem marinar uns minuts.  
  3. Posarem a bullir 400 g d'arròs bomba en 800 ml d'aigua i una mica de sal. Courà a foc lent i tapat 12 minuts.  
  4. Per coure el salmó, posarem un paper sulfurat damunt una planxa al foc amb un raig d'oli. Quan sigui calenta, hi posem les supremes de salmó i les coem per les dues cares.  
  5. Laminem a bastonets una pastanaga que ens servirà per a l'emplatat.  
  6. Per emplatar, posem l'arròs cuit, la pastanaga, el salmó, la ruca i ho acabem amb una mica de sèsam torrat per sobre.  
Anar al contingut