Espaguetis all'arrabbiata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El xili i el bitxo contenen més vitamina C que els cítricsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    350 g de pasta

    1 xili de Jalapa fresc

    1 havaner

    1 "biquinho"

    125 g de formatge parmesà 24 mesos

    4 tomàquets en conserva

    2 cullerades de pasta de tomàquet

    Grappa

    Vi ranci

    2 grans d'all

    Pebre negre

    Llorer

    Julivert

    Alfàbrega

    Orenga

PREPARACIÓ

  1. Buidem i tallem a rodelles els bitxos.
  2. Posem una cassola al foc i hi tirem un raig d'oli d'oliva. Laminem 2 grans d'all i els fem ballar a la cassola amb els bitxos.
  3. Hi afegim un raig de grappa i ho flamegem.
  4. Tallem 4 tomàquets en conserva a daus i els afegim a la cassola.
  5. Escalfem tres litres i mig d'aigua en una olla. Hi tirem un pols de sal.
  6. Afegim a la cassola 2 cullerades de tomàquet concentrat. Ho remenem i hi afegim un raig de vi ranci. Ho deixem a foc baix durant 10 minuts.
  7. Tirem a l'olla 350 grams de pasta i la deixem bullir durant uns 7 minuts.
  8. Piquem unes fulles de julivert, alfàbrega i orenga i les barregem en un bol.
  9. Un cop bullida, traiem la pasta de l'olla i la passem a la cassola juntament amb les herbes, i remenem.
  10. Ratllem 125 g de formatge parmesà en un bol, n'afegim la meitat a la cassola i remenem.
  11. Hi afegim un raig d'oli i, si volem, hi podem ratllar bitxo havaner congelat per sobre, per donar-hi un toc de picant. I ja ho podem servir.
Anar al contingut