Entrepà de pernil

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquest entrepà és molt complet perquè conté els tres grups principals d'aliments: fècula, verdura i proteïna.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    80 g de pernil cuit      

    80 g formatge cremós de cabra

    125 g nata

    1 alvocat

    1 ou

    20 ametlles crues

    2 cullerades de mostassa

    pa

    mantega

    créixens

    flors de matafaluga

    sal

    pebre negre

    cerfull

PREPARACIÓ

  1. Fem una crema de formatge: tallem a daus el formatge i el posem a desfer amb 125 g de nata, coent-lo a foc baix. Ho batem juntament amb un rovell i la mostassa. Hi incorporem cerfull picat, ho integrem bé, ho filmem i ho posem a la nevera perquè agafi cos.
  2. Posem una mica d'oli en una paella. Quan estigui calent, l'apartem del foc i hi fem una truita oberta amb una clara trencada, sal, pebre, i flors de matafaluga.
  3. Tallem un alvocat per la meitat, en traiem el pinyol i la part del branquilló i el posem a la vaporadora uns 2 minuts, de cap per avall. Passat aquest temps, el traiem i el fiquem al congelador perquè es refredi de seguida i per tallar-ne ràpidament la cocció.
  4. Muntem l'entrepà fent les següents capes: una llesca de pa amb mantega, mig alvocat laminat, la truita embolicada, el pernil a talls fins, la crema de formatge, les ametlles picades i els créixens. Ho tanquem amb una altra llesca de pa amb mantega i ho planxem. L'altre mig alvocat el guardem per a un altre dia.
Anar al contingut