Entrepà de pernil
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Aquest entrepà és molt complet perquè conté els tres grups principals d'aliments: fècula, verdura i proteïna.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
80 g de pernil cuit
80 g formatge cremós de cabra
125 g nata
1 alvocat
1 ou
20 ametlles crues
2 cullerades de mostassa
pa
mantega
créixens
flors de matafaluga
sal
pebre negre
cerfull
PREPARACIÓ
- Fem una crema de formatge: tallem a daus el formatge i el posem a desfer amb 125 g de nata, coent-lo a foc baix. Ho batem juntament amb un rovell i la mostassa. Hi incorporem cerfull picat, ho integrem bé, ho filmem i ho posem a la nevera perquè agafi cos.
- Posem una mica d'oli en una paella. Quan estigui calent, l'apartem del foc i hi fem una truita oberta amb una clara trencada, sal, pebre, i flors de matafaluga.
- Tallem un alvocat per la meitat, en traiem el pinyol i la part del branquilló i el posem a la vaporadora uns 2 minuts, de cap per avall. Passat aquest temps, el traiem i el fiquem al congelador perquè es refredi de seguida i per tallar-ne ràpidament la cocció.
- Muntem l'entrepà fent les següents capes: una llesca de pa amb mantega, mig alvocat laminat, la truita embolicada, el pernil a talls fins, la crema de formatge, les ametlles picades i els créixens. Ho tanquem amb una altra llesca de pa amb mantega i ho planxem. L'altre mig alvocat el guardem per a un altre dia.