Arròs de galeres

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Òscar Manresa
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Kauai Gavà Mar, Gavà

INGREDIENTS

  • 4 mides d'arròs bomba
  • 12 galeres
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • El cor d'una carxofa
  • 8 musclos
  • 8 cloïsses
  • 1 l de fumet
  • Oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, tireu una mica d'oli a la cassola i sofregiu-hi les galeres fins que quedin ben daurades. Retireu les galeres i reserveu-les.

A la mateixa cassola, poseu-hi la ceba picada i el tomàquet sense pell i triturat i deixeu-ho sofregir una mica. Després, afegiu-hi el cor de carxofa tallat en làmines i l'arròs.

Quan l'arròs s'hagi tornat una mica transparent, incorporeu-hi el fumet i deixeu que arrenqui el bull. Aneu remenant l'arròs, rectifiqueu-lo de sal i de pebre i poseu-hi els musclos i les cloïsses.

Quan l'arròs s'hagi begut el fumet i els musclos i les cloïsses s'hagin obert, ja podreu incorporar-hi les galeres i emplatar-ho.
Anar al contingut