Emma Suárez i Sergi López a "7 raons per fugir"
Emma Suárez i Sergi López a "7 raons per fugir"

"7 raons per fugir", film amb participació de TV3, al Festival de Karlovy Vary

Del 28 de juny al 6 de juliol se celebrarà la 54a edició del Festival el Karlovy Vary. El film "7 raons per fugir", una producció amb participació de TV3 dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, ha estat seleccionada per participar en la secció fora de competició "Midnight Screening"

"7 raons per fugir" és una comèdia d'humor negre que sorgeix d'una mirada crítica a la nostra societat i als valors que transmet. La pel·lícula, dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, ha estat seleccionada per participar en la secció fora de competició "Midnight Screenings" del Festival Karlovy Vary, que se celebra a la República Txeca i que és un dels més importants de l'Europa central i de l'Est. "7 raons per fugir" està produïda per Producciones del Interior AIE, en producció associada amb Compacto SCCL i No Hay Banda SL, amb el suport de l'ICEC i amb la participació de TV3.

Sinopsi:
"7 raons per fugir" tracta de set diferents històries que barregen horror i comèdia, mentre retraten la realitat del segle XXI. Són set visions surrealistes d'una societat que no progressa, en un món contradictori, convuls i disfuncional. Són les històries d'una família, d'un nen pobre, d'uns veïns, d'una inquilina, d'un empresari, d'un atropellat i d'un casament, que es desenvolupen en set episodis diferents: "Família", "Solidaritat", "Ordre", "Propietat", "Treball", "Progrés" i "Compromís".

Fitxa tècnica:

Direcció: Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras
Guió: Esteve Soler
Producció: Producciones del Interior AIE, en producció associada amb Compacto SCCL i No Hay Banda SL, amb el suport de l'ICEC i amb la participació de TV3.
Repartiment: Emma Suárez, Lola Dueñas, Sergi López, Francesc Orella, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Pepe Viyuela, Alex Brendemühl, Manolo Solo, Alain Hernández, Aina Clotet, Vicky Peña, Ramon Fontserè, Àgata Roca, Núria Gago, Borja Espinosa, Pol López, Rosa Cadalfach i Albert Ribalta.
Direcció de fotografia: Gabriel Campoy Música original: Julie Reier

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut