Paula Molés dirigeix i presenta el programa de Catràdio "Un restaurant caníbal a Berlín"
DIUMENGE, A LES 13.05

"Un restaurant caníbal a Berlín" celebrarà la Mercè al restaurant 7 Portes de Barcelona

Aquest diumenge, 24 de setembre, a les 13.05 per Catràdio, "Un restaurant caníbal a Berlín", el programa que dirigeix i presenta Paula Molés, visitarà per la Mercè un restaurant que és essència barcelonina: el 7 Portes

Amb més de 185 anys d'història, el 7 Portes és el lloc on es va crear el Cobi, la mascota olímpica de 1992, i on van néixer les cèlebres postres del pijama. "Un restaurant caníbal a Berlín" passejarà per la sala i la cuina d'aquest restaurant emblemàtic amb el seu propietari, Paco Solé Parellada; el dissenyador i arquitecte Juli Capella; el dissenyador Oscar Guayabero; i la il·lustradora gràfica Júlia Solans.  

D'altra banda, Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, analitza la macroenquesta del CIS, el Centre d'Investigacions Sociològiques, sobre turisme i gastronomia.  

Amb Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta i responsable de La Platjeta, "Un restaurant caníbal a Berlín" també celebrarà Santa Tecla al Serrallo, el barri mariner de Tarragona, i descobri dos plats que no poden faltar per aquestes festes: el romesco de peix i l'espineta amb caragolins.  

El Toni i la Cristina faran la llista de la compra amb la verdura, la fruita i el peix de temporada, ara que comença la tardor.  

I, per acabar, repàs de l'actualitat de la setmana, el so de Salvador Garcia-Arbós i un tast de l'especialitat d'El Taller, al barri del Serrallo de Tarragona, on el cuiner Jorge Huiman fa cuina de fusió peruana i japonesa amb productes del port de Tarragona.   

 

Anar al contingut