Un amor de bandera, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. A aquestes alçades, tothom ha vist el vídeo del petó a la bandera. El que no sap ningú és què va passar després entre Carles Puigdemont (Queco Novell) i la bandera espanyola. Però, a més, aquesta no serà l'única visita que rebrà Puigdemont.

Mentrestant, Roger Torrent (David Marcé) es troba en la difícil situació d'investir Puigdemont com a president de Catalunya. Ningú no li treu els ulls de sobre, fet que comportarà que hagi de navegar en aigües turbulentes.

Xavier Domènech (David Olivares) té molt de temps lliure des de les últimes eleccions. El seu paper en l'actualitat política ha quedat reduït i, ara, disposa de totes les hores del món per poder complir els seus propòsits del 2018.

A tot això, a Mariano Rajoy (Queco Novell) se li acumulen els problemes mentre està centrat en el procés català. Pensionistes, sanitaris, mestres i joves, entre molts d'altres, es presentaran a La Moncloa per demanar-li explicacions.

Finalment, Juan Ignacio Zoido (Cesc Casanovas) visitarà el programa de Susanna Griso (Agnès Busquets) per parlar de l'euroordre de detenció contra Puigdemont i el desplegament per impedir la seva entrada al Parlament.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut