TV3 renova el lideratge a internet i Catalunya Ràdio torna a batre un nou rècord d'audiència

Segons les dades de comScore del mes de març, TV3 és la cadena líder d'audiència a Catalunya, tant en navegació per web i apps com en consum de video en la categoria televisió. Segons aquestes mateixes dades, Catalunya Ràdio bat de nou el seu propi rècord, amb un increment del 10% de l'audiència a internet a Espanya. Des del mes de desembre, Catalunya Ràdio ha experimentat un creixement sostingut del 71%.

TV3 és el portal web líder a Catalunya i líder en espectadors únics a Catalunya en la categoria de televisió, segons les dades de comScore*. Durant el mes de març, TV3, en l'àmbit de Catalunya, creix un 17% i arriba a un total d'1.562.000 usuaris únics que van consumir els continguts digitals de TV3 des d'ordinadors i dispositius mòbils. A Espanya, el nombre d'usuaris únics és d'1.815.000.

Catalunya Ràdio continua creixent i bat novament i per segon mes consecutiu el seu rècord d'audiència digital a Espanya. Durant el mes de març, un total de 486.000 usuaris únics han accedit als continguts digitals de Catalunya Ràdio, a través d'ordinadors i dispositius mòbils. Aquest resultat representa un creixement del 10% respecte a les dades del mes de febrer. Des del mes de desembre, Catalunya Ràdio acumula un creixement sostingut del 71%. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals es manté a l'entorn dels dos milions d'usuaris únics. En concret, ha obtingut una audiència de 1.997.000 usuaris únics en l'àmbit d'Espanya, i d'1.707.000 a Catalunya.(*comScore MMX Multiplataforma i comScore Video Metrix, Març 2017)tv3.catcatradio.cat

Anar al contingut