"Tria33", nominat als Premis ARC

"Tria33", el punt de trobada dels apassionats de la cultura, que s'emet de dilluns a divendres a les 22.05 i dissabtes i diumenges a les 21.50 al 33, ha estat nominat en la categoria de millor mitjà de comunicació o programa musical dels premis de la indústria musical del directe.

"Tria33" ha estat nominat pels Premis ARC. Són un total de 64 nominats entre produccions i programacions del més destacat de la temporada actual (2016). Aquests premis estan dividits en dos àmbits: els que premien les gires, dirigits als grups de música, i els que premien les millors programacions i han esdevingut la cita musical més important de la tardor pels professionals catalans.

La gala en què es coneixeran els guanyadors es farà el 28 de novembre a la sala Barts i estarà conduïda i presentada per l'humorista i guionista Peyu.  "Tria33" competirà amb "Àrtic", de BTV; "El matí i la mare que el va parir", de Ràdio Flaixbac, i "Frikandó matiner amb Vador Lladó", de RAC105.

Els guanyadors són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya.

tv3.cat/tria33

facebook.com/triatrentatres

twitter.com/tria33

Anar al contingut